Infolinka:

(+420) 734 235 273

 

 

Doprava po celé ČR zdarma nad 5000 Kč!
Facebook Instagram
-41%
Vitrína Albena AL-03
Vitrína Albena AL-03 Vitrína Albena AL-03 Vitrína Albena AL-03 Vitrína Albena AL-03 Vitrína Albena AL-03 Vitrína Albena AL-03
Akce

Vitrína Albena AL-03

Produkt je dočasně vyprodaný.
Kód zboží:
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Dig-Net
Splátková kalkulačka klikni pro detail

Vitrína Albena AL-03

Prosklená vitrína Albena 03 je součástí sektorového nábytku Albena. Uvnitř vitríny je 5 polic - uprostřed skleněné, ve spodní a horní části plná dvířka. K vitríně nabízíme Led osvětlení LW-2P, které vytvoří žádaný vizuální efekt a zdůrazní moderní charakter nábytku. 

Elegantní kolekce nábytku Albena upoutá čistým stylem a lehkostí. Kolekce byla navržena v souladu s nejnovějšími trendy v oblasti designu, a to s ohledem na místnosti menších rozměrů. Světlá kombinace odstínu korpus bílý mat/dvířka bílý lesk/sonoma opticky zvětší každý prostor.

Výhodou této kolekce jsou 2 typy výklopných postelí ve 3 rozměrech s možností rozkladu horizontálně, nebo vertikálně. Postel se připevní ke zdi pomocí držáků, které jsou součástí balení. Postel je opatřena zabezpečovacím mechanismem proti samovolnému vyklopení, přezkou zajišťující matraci.

Kolekce Albena se skládá z 20 jednotlivých dílů, kdykoli můžete dokoupit další nábytek podle potřeby. Díky velkému výběru jednotlivých dílů snadno sestavíte funkční studentský pokoj, pokoj pro hosty, nebo obývací pokoj. K vitríně a nádstavcům nabízíme Led osvětlení.

Kolekce Albena je vyrobena z velmi kvalitního a odolného lamina LTD, všechny hrany jsou zakončeny lištou ABS, což činí nábytek odolný vůči mechanickému poškození.

Dodáváme v demontu.

Technické parametry

Šířka 50 cm
Výška 216 cm
Hloubka 40 cm
Materiál LTD, ABS
Hmotnost 44,5 kg
Záruční lhůta 24 měsíců
Vitrína Albena AL-03 Vitrína Albena AL-03 Vitrína Albena AL-03 Vitrína Albena AL-03 Vitrína Albena AL-03 Vitrína Albena AL-03